We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zetoscha is een gevoelige en ontzettend lieve merrie. Deze dame is altijd fanatiek; zowel met springen als dressuur en in het bos. Onder het zadel is zij erg voorwaarts, bij het springen en in het bos kan ze aan de hete kant zijn. Het is een merrie die jou even moet leren kennen. Ze is super zachtaardig.

Zetoscha is een super veelzijdig paard, dat zowel talent voor het springen als voor dressuur heeft. Ze heeft drie goede gangen. Zij is M springen geklasseerd en M1 dressuur geklasseerd met zeker mogelijkheden tot meer, en heeft daarnaast 3 prachtige gezonde veulens op de wereld gezet. Ze heeft in die periode zo´n anderhalf jaar stilgestaan en we hebben haar nu sinds een maand of twee weer opgepakt.

Zetoscha is zeer geschikt als sportpaard – ze is nu 13 maar heel sterk en kan qua niveau ook echt nog veel meer - maar ook als fokmerrie. Haar veulens tonen veel kwaliteit. Gezien haar voorwaartse karakter is zij niet geschikt voor de beginnende ruiter, ondanks dat ze als ze haar ruiter eenmaal kent súper betrouwbaar is.

Andere video's op aanvraag. 

Zetoscha gaat alleen naar een super huisje. Handelaren hoeven dus niet te reageren.

Ze is enkele jaren geleden rontgenologisch goedgekeurd zonder bemerkingen.

Stamboom

Vader Contentro I
Vader van vader Contender
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Bravo
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Letoscha
bezirkspramie
Vader van moeder Leandro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Etoscha
v.m.m.
m.m.m.