We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in ons hart aangeboden:Rose ( Agatha Rose ) is een 6 jarige Engels volbloed merrie uit Ierland. Ik heb haar sinds januari. Ze heeft een goed stamboek met succesvolle ouders. Ik heb met haar de basis opgepakt en dit doet ze braaf.Echter ben ik niet de juiste ruiter voor haar die haar kan opleiden tot een goed sportpaard, wat ze wel verdiend. Ook is er te weinig klik. Ze gaat enorm graag aan het werk en vindt springen geweldig! Ze is ontzettend braaf naast grote landbouwvoertuigen en auto’s etc. Kijkt eigenlijk nergens van op. Het is niet echt een knuffel maar een lekkere poetsbeurt wordt stiekem wel gewaardeerd!🙈😊
Ik zie haar graag bij iemand terecht komen die ervaring heeft in het opleiden van paarden en die er dan ook lekker mee aan de slag gaat met een zachte hand. Rose is geen beginners paard doordat ze best temperamentvol is. Braaf bij hoefsmid, vreemd terrein etc.
Met de juiste ruiter heb je er een goud paard aan. ❤️

voor meer informatie: 06 46834655

Stamboom

Vader Rip Van Winkle
Vader van vader Galileo
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Looking Back
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Livadream
Vader van moeder Dalakhani
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Livadiya
v.m.m.
m.m.m.