We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Knappe jaarling merrie van Arezzo te koop.

Staat momenteel in de opfok in 'de Eifel'. 
Dit is in Duitsland, bij Nederlandse mensen. Een hele fijne opfok die ik ook iedereen aan zou raden. Ze kan hier gewoon blijven staan wanneer dit wenselijk is.

Haar moeder had veel potentie voor het springen, echter ligt mijn ambitie meer bij de dressuur en daarom is ze Z1 dressuur uitgebracht en L springen (omdat ze dit heel makkelijk deed en mij altijd redde bij een mindere afstand). Had zeker het vermogen voor het hogere werk.
Hele lieve moeder met super fijn karakter. 
Eerder veulen van haar (V. Dallas VDL) pas als 3 jarige verkocht. Hij is uitgegroeid tot een mooi model wat het zowel in de springsport als de dressuursport goed zal gaan doen. (laatste drie foto's zijn der half broer)

De reden voor verkoop is omdat ik zwanger ben en nog een ander paard te rijden heb. Dit maakt dat ik de keuze heb gemaakt om mijn jaarling te koop te zetten ivm tijd en kosten. 

Voor vragen graag appen. 

Stamboom

Vader Arezzo VDL
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.