We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop! Radisson x Kreator XX x Celano 

BonnyBanta is een prachtige schimmel merrie. Stokmaat 165cm. Heeft in het verleden internationaal tot 1.40M gesprongen en beschikt over genoeg bloed, goede springtechniek en top instelling. Heeft het keur en sportpredicaat. 

BonnyBanta is een lief paard, braaf op ander terrein en makkelijk in de omgang. Vrij van stalgebreken. Wegens blessure als fokmerrie aangeboden. 

BonnyBanta komt uit de bekende Vubanta stam. Haar moeder (VivaBanta) is internationaal actief tot op 1.50M niveau en beschikt over het elite sportpredicaat. Haar oma heeft het prestatie en sportpredicaat. BonnyBanta heeft na haar sportcarriere meerdere nakomelingen gehad waarvan 1 goedgekeurde hengst en keur merrie. Deze merrie geeft haar kwaliteiten en goede instelling door.  

Haar vader Radisson heeft internationaal tot 160m gesprongen en is een nakomeling van de topvererver Indorado. Van moeders kant zit de volbloed hengst Kreator XX welke het nodige bloed toevoegt aan de bloedlijn.
     
Vraagprijs: 8750,- euro excl. 

Stamboom

Vader Radisson
ggk: SWB, KWPN
Vader van vader Indorado
ggk. KWPN, SF
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Joyful Lady
Elite pref prest prok
v.m.v.
m.m.v.
Moeder VivaBanta
sport(spr) Elite IBOP(spr)
Vader van moeder Kreator XX
ggk: OLDBG, KWPN, HOLST, AES
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder OnlyBanta
prest VB sport(spr)
v.m.m.
m.m.m.