We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nieuw op voorraad!

Dit nieuwe model Renault Master STX Paardenauto's met classic interieur. Door de borstbalk hebben de paarden veel contact met elkaar en heeft u een grote achterruimte. Er kan een wegklapbaar hoofdschot tussen de paarden geplaatst worden. Daarnaast heeft de paardenauto een verschuifbaar tussenschot, zodat u makkelijk kunt opzadelen op de paardenauto! 

De paardenauto heeft 165 PK, een Euro 6 motor en is handgeschakeld. De cabine is uitgerust met lederen bekleding, airconditioning, navigatiesysteem en camera in het paardengedeelte en achteruitrijden.

Extra opties als kasten, all weather banden, lichtmetalen velgen etc zijn mogelijk om toe te voegen.

Wij kunnen voor u een scherp zakelijk financial lease voorstel maken. Mail of bel voor meer informatie of een afspraak. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Anemone Horse Trucks is door de Stichting HIP verkozen tot winnaar Hippische Toeleverancier van het Jaar 2018. Anemone Horse Trucks is uw mobiliteitspartner in de paardensport!