We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mooie en gezonde KWPN merrie van 10 jaar oud en 1.75m hoog. Krack C x Metall, geboren in 2010 en altijd van 1 eigenaar en tevens fokker geweest.Deze fantastische werkwillige merrie beschikt over ruime gangen en is met 2 verschillende amazones van B naar M2 dressuur met wp gereden. Ze is pas met 5 jaar echt ingereden, heeft tijd genoeg gehad om uit te groeien. Een paard met potentie voor het hogere dressuurwerk, kan echt fantastisch lopen, maar wordt van 5 dagen in de week dressuur rijden niet blij, ze wil graag op stap en afwisseling. Ze is topbraaf op de trailer, alleen te laden, is gewend aan bos duin en strand, kent het wedstrijdterrein en heeft ook wat ervaring in het eventingterrein.

Veelzijdigheid staat voorop, iemand die haar blij maakt en daar dan ook zoveel daarvoor terug krijgt. Geen 24/7 op stal staat maar ook met vriendjes buiten op de wei mag en mag leven zoals een paard hoort te leven. Iemand die knap kan rijden, een goede balans heeft en een zachte hand kan voeren. Ze is geen beginnerspaard of een paard voor onzekere ruiters.
 Ze is 2 jaar geleden rontgenologisch goedgekeurd, en drie maanden geleden goed gekeurd op hals en rug. Keuren is toegestaan op kosten koper. Mensen die alleen dressuurgericht bezig zijn hoeven niet te reageren, ik zoek echt iemand die veelzijdig is en het allerliefst het hart bij eventing heeft liggen. Want daar ligt haar hart ook.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.