We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Vader van het veulen is Matisse de Mariposa, de vice-kampioen van de BWP Hengstenkeuring in 2015. Matisses grootmoeder, Adeline (v. Power Light), is de moeder van Pénélope Leprevosts voormalige topper, Flora de Mariposa. Matisses moeder, Inabelle de Mariposa is een dochter van de Hannoveraanse stempelhengst Stakkato. Zijn vader Diamant de Sémilly is al jaren één van de beste verervers ter wereld. Matisse de Mariposa was één van de kampioenen bij de 4-jarige tijdens de PAVO Hengstencompetitie, en onderschreef zijn potentieel de jaren erna met enkele gesmaakte optredens bij de vijf- en zesjarigen. Intussen heeft Bernardo Alves plaatsgenomen in het zadel van Matisse om hem verder op te bouwen, samen werden ze onlangs nog 2e op de CSI2* Bonheiden.

Moeder Miracle van't Meulenhof is zelf actief in de sport op 1m30 niveau. Grootmoeder is de welbekende Ilusionata van't Meulenhof, actief op 1m60 niveau. Onder Niels Bruynseels werden ze onlangs derde in de wereldbeker van Bordeaux. Overgrootmoeder Carthina Z is de moeder van olympisch paard Emerald.

moeder op de foto's is een draagmoeder.

Stamboom

Vader Matisse De Mariposa
Vader van vader Diamant de Semilly
v.v.v. Le Tot de Semilly
m.v.v. Venise des Cresles
Moeder van vader Inabelle de Mariposa
v.m.v. Stakkato
m.m.v. Adeline
Moeder Miracle van't Meulenhof
Vader van moeder Nabab de Reve
v.v.m. Quidam De Revel
m.v.m. Melodie en FA
Moeder van moeder Ilusionata van't Meulenhof
v.m.m. Lord Z
m.m.m. Carthina Z