We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Luxe hengstveulen uit de prestatierijke bryolieta-stam. Gecombineerd met het prestatiebloed uit ’s werelds beste moederlijnen (de Muze x Roosakker), heeft dit veulen alles in zich om een toptalent te worden. Falaise de Muze is een stempelhengst in wording en Opium JW van de Moerhoeve is één van de springsensaties van België en lijkt met zijn super talent en ongelofelijke bloedvoering een zeer interessante aanwinst te zijn voor de springpaardenfokkerij.
Zijn moeder is de halfzuster van het 1.35 m paard Cartouche (Douglas), 1.30 m paard Doranto (Dulf van den Bisschop) and 1.30 m paard Jolita (Arezzo). Hij is ook familie van het 1.60-paard Nathalita (v.Libero H) en het 1.45 m paard Annalita (Argentinus). Tevens is zijn moeder ook de halfzuster van de elite merries Kaijalita (Arezzo), die op 1.20 niveau presteert en Iljalita (Van Gogh).

Stamboom

Vader Opium JW van de Moerhoeve TN
Vader van vader Kannan
v.v.v. Voltaire
m.v.v. Cemeta
Moeder van vader Ischgl de Muze
v.m.v. Nabab de Reve
m.m.v. Eureka van t Roosakker
Moeder Marjolita
Vader van moeder Falaise de Muze
v.v.m. Wandor van de Mispelaere
m.v.m. Walnut de Muze
Moeder van moeder Waylita
v.m.m. Quasimodo Z
m.m.m. Fiona