We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Genesis is de naam van deze prachtdame.  Genesis is mooi van binnen en van buiten. Ze heeft een prachtige, spikkelschimmel kleur en mooie uitstraling. Ze is in bezit van een paspoort met chip, is geënt en ontwormd. Heeft totaal geen gebreken. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.                                   

Ze heeft 3 ruime gangen en is ons inziens geschikt voor meerdere doeleinden. Ze is hier ook zeker braaf genoeg voor de recreatie. Ze kent de stapmolen. Buiten haar mooie uiterlijk is ze ook van binnen even prachtig. Ze heeft een eerlijk karakter en gaf ons, eigenlijk meteen bij binnenkomst, met rijden een supervertrouwd gevoel, zonder saai te zijn. We konden hier beginners en kleine kinderen zó met haar weg laten rijden. Ze is goed verkeers,- en trailermak hier. Ze is geboren 1-11 2013 en ca. 1.58m hoog. Hiermee is ze een perfecte maat en zeker ook als gezinspaardje door haar lieve karakter.                                         

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.