We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Pipa Van De Werf is een 5-jarige merrie van Elvis Ter Putte x Campione Z. 
Ze is 5 jaar geleden bij ons geboren, zadelmak gemaakt en wordt nog steeds uitgebracht op wedstrijden. 

Het is een hele lieve merrie, makkelijk te rijden, voorzichtig op de sprong, meedenkend tijdens het parcours en helemaal niet bang. Ze wil steeds naar de overkant van de hindernis. 

Vorig jaar heeft ze deelgenomen aan de wedstrijden jonge paarden via SBS, ze werd hierbij met de beste 4-jarige paarden van dat moment geselecteerd voor het nationaal kampioenschap. 
Dit jaar heeft ze de STX - Cyclus 5-jarige paarden gelopen. Ze liep 5 van de 6 parcours foutloos en selecteerde zich op die manier voor het Belgisch kampioenschap. 

Pipa haar volle zus Neely Van De Werf, verkochten we vorig jaar op 6-jarige leeftijd. Neely selecteerde zich op  4 jarige leeftijd voor het Belgisch kampioenschap jonge paarden in Gesves na een 6e plaats op het nationaal kampioenschap SBS. Op haar 5 jarige leeftijd behaalde  ze een 6e plaats op het kampioenschap jonge paarden van VOR . Toen ze 6 jaar was, kon ze 2 foutloze omlopen afleggen op het nationaal kampioenschap SBS en behoorde dus tot de beste 6 jarige paarden van dat moment. Op het einde van dat jaar werden de beste 6-jarige paarden uitgenodigd door AVEVE voor een 1m25 proef tijdens de Kerstjumping in Mechelen, waaronder ook Neely deelnam. 
We hebben ook nog een halfzus van Pipa die momenteel 1m35 loopt. 
Pipa Van De Werf is dus zeker een beloftevolle jonge merrie met veel potentieel voor in de toekomst ook een geschikte hunter of eerste paard na overgang van pony.  

Indien u nog bijkomende vragen heeft of interesse om het paard te komen bezichtigen, kan u steeds contact met mij opnemen via het nr. 0032478756861. 
Voor video's mag je me een Whatsapp bericht sturen. 

Vraagprijs 20.000 euro. 

Stamboom

Vader Elvis Ter Putte
Vader van vader Diamant De Semilly
v.v.v. Le Tot De Semilly
m.v.v. Venise Des Cresles
Moeder van vader Ukase Ter Putte
v.m.v. Darco
m.m.v. Quinette Ter Putte
Moeder Faith Van De Werf
Vader van moeder Campione Z
v.v.m. Captiol I
m.v.m. Lausitz
Moeder van moeder Whisper Van De Werf
v.m.m. Landino
m.m.m. (Parco merrie)