We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Helaas heb ik moeten besluiten om mijn lieve merrie te verkopen. Haar naam is Karousa E (Rousseau X Houston). Roepnaam Karousa, ze is een echte eyecatcher in de ring met haar mooie gitzwarte kleur en hoogte, ze meet namelijk 1.78 M.
Haar volle broer (Happyness E) loopt momenteel onder Laurens van Lieren. 
Karousa is een heel lief, eerlijk en talentvol paard.
Ik heb haar gekocht toen ze drie jaar oud was, ik heb haar zelf zadelmak gemaakt, wat heel erg makkelijk ging. Momenteel zijn wij L2 startgerechtigd. Ze leert vrij snel en doet erg haar best voor je. Met een ambitieuze ruiter zal zij erg ver kunnen komen in de sport!
Ze is vrij makkelijk te rijden, eigenlijk kan iedereen er wel op. Tuurlijk schrikt ze wel eens, maar over het algemeen is zij zeker voor een vijf jarige heel rustig. Ik kan echt alles met haar doen!
Naast dressuur houdt ze ook heel erg van springen en buiten rijden.

Ze heeft ruime bewegingen en is ondanks haar grootte al aardig stabiel. Ook voor de fok is ze erg interessant. Gaat braaf op de trailer. Ze is in 2018 klinisch goedgekeurd.

Prijs is bespreekbaar.

Filmpje: https:youtu.be/g60fv7bMu84

Bel of app gerust voor meer info: 0629540877

Stamboom

Vader Rousseau
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Houston
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.