We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop:

Bij deze bied ik mijn ontzettend lieve grote dressuur ruin aan van BlueHors Zack.

Wegens overgang naar ponys voor mijn kinderen, moet ik helaas voor deze super vriendelijke reus een nieuwe en hele fijne plek gaan zoeken. 

Prijs in overleg bij een juiste match

Zach is Z1 start gerechtigd en word onder zeer professionele begeleiding door mij verder getraind en uitgebracht.

- Zack is prettig te rijden, is leergierig en heeft ondanks dat hij zo groot is een zeer sympathieke instelling. 
- Zack is braaf in de omgang en ik neem hem alleen mee met de trailer naar les, concours, bos enz.
- Zack heeft ervaring als coachpaard oa tijdens mijn leiderschapstrainingen voor bedrijven, (familie)opstellingen en teambuilding. Hij kan fantastisch mensen "spiegelen" en is erg betrouwbaar.
- Zack is bekend met grondwerk en schriktrainingen
- Inruil van pony(s) is mogelijk
- Zack is röntgenologisch goed gekeurd als 3 - jarige (fotos zijn aanwezig)
- Als 6 jarige heb ik hem klinisch laten keuren aangezien ik dit paard zelf van een bekende heb gekocht en hem kende vanaf zijn 3e levensjaar.
- Keuren kosten koper.

Kortom dit is een fijn en braaf paard met potentie voor de sport.

Zack zou erg goed passen bij een ruiter die wel al (wedstrijd) ervaring heeft bijvoorbeeld bij de ponys en de overgang naar de paarden wil maken. Daar is dit paard echt super geschikt voor. 

INRUIL PONY(s) MOGELIJK!


Afstamming:

Zack zijn vader is de beroemde Grand Prix hengst Bluehors Zack die met zijn olympische genen de nodige kampioenen heeft voort gebracht. 1 daarvan is natuurlijk de Grand Prix hengst Glock's Zonik N.O.P die onder Edward Gal word uitgebracht op het allerhoogste niveau.

De moeder van Zack, New Spring de la Bastide, is een dochter van Polidiktus van de Helle. Ze bezit veel bewegings- en springkwaliteit. Haar eerste nakomeling kwalificeerde zich meermaals voor de finale van de Belgische dressuurpaardenkampioenschappen . De moederlijn draagt met Goldspring de la lauzelle en Feo  prestatiesterke genen. De halfbroer van Zack is de goedgekeurde dressuurhengst Special Agent Amour v. San Amour.

Stamboom

Vader Blue Hors Zack
Grand Prix
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder New sping de la bastide
Vader van moeder Polidiktus van de Helle
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.