We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: SMAKT (Limburg)
Fokker: G. van de Winkel

Pamona is een correct gebouwd springveulen. Zij stamt een merrielijn met vele sportpaarden en is daarom interessant voor sport en fokkerij.
--
Moeder is de Ster, EPTM-springen en prok-gekeurde merrie Kamona (v. Numero Uno). Pamona is haar eerste nakomeling.

Grootmoeder is de Preferente merrie Ramona (v. Animo). Zij bracht de Elite, IBOP-spr. merrie Famona (v. Numero Uno), het 1.35m. paard Vulcano (v. Orlando) en het internationale 1.40m. paard Camona (v. Vleut).

Overgrootmoeder Katinka (v. Calypso) bracht de Elite, IBOP-spr. merrie Utopia (v. Andiamo), de KWPN tweede bezichtiging hengst Windsor (v. Krunch de Breve), het 1.55m. paard Virginia (v. Andiamo) en het internationale 1.55m. paard Diablo (v. Andiamo).
--
Vader is de zwarte springparel Diarado. Hij was de kampioen van de hengstenkeuring en de verrichtingstest en inmiddels behoord hij al op jonge leeftijd tot de top 20 van de WBFSH ranking.De nakomelingen van Diarado maken veel indruk. Hij heeft al meer dan 50 goedgekeurde zonen. Een groot aantal van zijn nakomelingen lopen inmiddels internationaal op 1.60m.. Waaronder Eldorado S (Jeroen Dubbeldam),  Dicas (Margie Goldstein-Engle) en Don Diarado (Maurice Tebbel).

LOCATIE: SMAKT (Limburg)

Wist u dat?
- Veulentekoop.nl de fokker helpt bij het maken van de foto's, video en het maken van de advertenties voor het veulen.
- Wij de eerste vragen van u als koper beantwoorden en eventueel helpen met het vinden van een dierenarts voor de keuring, een opfok adres en het vinden van geschikt transport
- U als koper geen commissie betaald

Meer informatie vindt u ook op www.veulentekoop.nl

Stamboom

Vader Diarado
1.50m.
Vader van vader Diamant de Semilly
1.60m.
v.v.v. Le Tot de Semilly
1.60m.
m.v.v. Venise des Cresles
Moeder van vader Roxette I
v.m.v. Corrado I
1.60m.
m.m.v. Kimberly III
Moeder Kamona
Ster, EPTM-spr, Prok
Vader van moeder Numero Uno
1.50m.
v.v.m. Libero H
1.60m.
m.v.m. Jolanda
Moeder van moeder Ramona
Preferent
v.m.m. Animo
1.60m.
m.m.m. Katinka
Keur, preferent