We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

TE KOOP  
Piëtro Ohé is een echte zoon van de dressuurhengst Cum Laude: mooi front, zeer goed ontwikkeld en 3 opvallend goede gangen. Hij beweegt altijd opwaarts met een sterk achterbeengebruik, heeft zeer veel bespiering, een goede balans en zelfhouding, souplesse en zeer veel ruimte. Verder is het een ongecompliceerd veulen, makkelijk in de omgang, gewend aan hoefsmid en trailer.  

Vader Cum Laude staat bekend om zijn werkwilligheid en fantastische karakter. Op dit moment loopt hij zeer succesvol Prix St. George/Intermédiaire I. In zijn afstamming komen de hengsten Apache (Grand Prix), Weltmeyer en Rubinstein I voor. Zeer nauw verwant aan Cum Laude zijn o.a. het Grand Prix paard Rapsodie T en de bekende WK-merrie Equirelle W.  
In de moederlijn van Piëtro Ohé zijn de dressuurgenen verankerd door de hengsten Vivaldi en El Corona. De preferente hengst Vivaldi is zeer geliefd in binnen- en buitenland vanwege het fijne karakter en de extra bewegingen en dressuuraanleg van zijn nakomelingen. De hengst El Corona was een krachtpatser met veel aanleg voor de dressuursport. Hij heeft kort gedekt voordat hij verongelukte, maar is desondanks vader van veel internationale dressuurpaarden. Nakomelingen uit de moederlijn van Piëtro Ohé kenmerken zich door een goed ontwikkeld type, veel beweging met een sterk achterbeengebruik en presteren goed in de dressuursport. Dit varieert van Z-dressuur tot Lichte Tour.  

Voor meer informatie of bezichtiging graag bellen met 0525 – 621959 of 06 – 51785941.

Stamboom

Vader Cum Laude
Vader van vader Apache
keur Grand Prix dressuur
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Weltmeyer
m.m.v. Rubinstein I
Moeder Froane Ohé
voorl. keur
Vader van moeder Vivaldi
pref. Lichte Tour
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Kristy
ster pref prestatie
v.m.m. El Corona
m.m.m. Donny
keur pref