We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop rechtstreeks van de fokker: Knappe 8-jarige allround merrie.

Handsome Surpise is zeer fijn braaf paard, waar je echt van kan genieten. Wegens tijdgebrek moet ik een moeilijke keuze maken en ga ik haar dochter 3-jaar rijden. Vandaar dat ik deze stoere merrie verkoop.

Handsome is een hele knappe, lieve, gemakkelijke, stoere 8 jarige bruine merrie. In de winter heeft ze een hele speciale kleur als ze geschoren is. Ze heeft een stokmaat van ongeveer 1,65m. 

Ze is gemakkelijk te rijden, is braaf, werkwillig en  super leergierig. Zelf kan ik alles met haar alleen, inclusief alleen op concours gaan.  

Handsome heeft heerlijke gangen, een fijne galop en mooie sprong. Ze heeft een bijzonder fijne instelling.

Op dit moment loopt ze dressuurmatig L2 met winstpunten en is M startgerechtigd.  Helaas is ze nog niet op een springwedstrijd geweest, maar springen zit eigenlijk in haar bloed.

Kortom een heerlijk allround paard met alle mogelijkheden en rechtstreeks van de fokker. https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1506635/handsome-surprise

Geen stalgebreken. Keuren is toegestaan, maar kosten koper.

Bellen en op bezoek komen kan, graag bellen na 18:00 of even mailen.
06-50632646 eroubos@gmail.com

Stamboom

Vader Evergreen
Vader van vader Carthino Z
v.v.v. Carthago
m.v.v. Dakina
elite pref prestatie
Moeder van vader Bahama
v.m.v. Triple
m.m.v. Froukje
preferent
Moeder Freekje
Vader van moeder Camiros
v.v.m. Carthino Z
m.v.m. Mira
Moeder van moeder Coco Chanel
v.m.m. Capriol
m.m.m. Jadin