We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

4-jarige Geniaal x Ferro merrie

Te koop in opdracht van de eigenaar: Zeer goed bewegende 4-jarige merrie van de goedgekeurde KWPN dressuurhengst Geniaal (Vivaldi) uit de Elite, Sport-dres. merrie Unicara (v. Ferro), welke merrie ZZ-Licht dressuurkampioen van Utrecht is geweest.

De merrie is goed zadelmak en niet ril op het been. Het paard is gemakkelijk in de omgang en maakt ook graag een sprongetje onder het zadel. Deze slimme merrie kan bij een niet consequente ruiter soms dwars of lui reageren. Ideaal paard voor de handige ruiter, die paarden graag verder opleidt. Ervaring met jonge paarden is vereist. Het paard wordt dagelijks gereden, gaat ook regelmatig mee naar het bos, is gewend aan verkeer en braaf met andere paarden. Fijn te laden. Gezond en zonder stalgebreken. Röntgenologisch goedgekeurd, inclusief hals en rug, op 17 januari 2020 Hogere prijsklasse. (Eventueel apart ter overname aangeboden: bijpassend, aangemeten Schutte dressuurzadel ‘Legend’, monoflap, 17,5 inch)

Voor meer informatie of video: 06-12647453

Stamboom

Vader Geniaal
Vader van vader Vivaldi
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Wocky
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Unicara
Vader van moeder Ferro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Nicara
v.m.m.
m.m.m.