We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Omdat ik helaas niet alles kan houden en er eerdaags ook een jong paard naar huis komt, wil ik op zoek naar een ander huis voor Faby. 
Ze is als veulen bij mij gekomen en ik heb haar zelf zadelmak gemaakt wat heel makkelijk ging. De eerste jaren hebben we het heel rustig aan gedaan en ze is is veel mee geweest naar het bos, wat ze altijd heel graag en braaf deed. Als 5/6 jarige heeft ze een aantal proefjes gelopen ook om wat op ander terrein te kunnen rijden. Ook dat deed ze heel braaf. Toen ze 8 was heeft ze een heel mooi veulen van Diëgo gekregen, ze werd makkelijk drachtig en is een goede en lieve moeder, maar voedt haar veulen wel op. Omdat ze alleen nog maar in het veulenboek stond ben ik vorig jaar met haar naar de keuring geweest, waar ze redelijk makkelijk voorlopig keur werd waarbij de takt en balans in de draf en het goede gebruik van het achterbeen opviel. 
Op het moment loopt ze een paar dagen per week, afgelopen zomer heb ik een aantal buitenritten met haar begeleid wat ze zowel voorop als achterop braaf deed. 
Ze is heel makkelijk op de trailer, touwtje over de hals en ze loopt er zelf in met of zonder ander paard erbij.
Ze kan makkelijk een aantal weken niet gereden worden, het is altijd zadel erop en zo weer opstappen.
Ze is braaf bij de smid, heeft geen stal gebreken.
Als ze aan het werk moet wil ze graag lopen, maar wel braaf. In het bos loopt ze relaxed in stap aan een lange teugel om zich heen te kijken.
Ze staat aan huis en loopt de hele dag buiten met andere paarden, met goed weer in het land en de nachten op stal. Het zou fijn zijn als dat op haar nieuwe plek ook kan.
We hebben haar van de zomer op de foto gezet en ze is rondom helemaal goed, geen oc/ocd’s.
Bij de eerste keer aandraven wil ze nog wel eens een kuch geven, daarna proesten en klaar.
Ze staat op het moment zonder ijzers, heeft in het verleden wel op ijzers gestaan oa vr de keuring.
Ze is ontzettend lief en braaf, maar geen dooie dus voor een echte beginner is ze misschien niet geschikt. 
Het is denk ik een fijn paard voor iemand die wat recreatief dressuur wil rijden en lekker naar buiten wil gaan en/of een veulentje wil fokken. 
voor meer info of een filmpje graag appen 06-54 91 33 72

Stamboom

Vader Voice
Vader van vader De niro
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Rohdiamant
m.m.v.
Moeder Margeaux
Ster prok m2 dress
Vader van moeder Contango
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Evelien
Prestatie
v.m.m. Ulft
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Stamboek keuring 2019 Ster
Centrale keuring 2019 Verl keur