We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

💎✨ Melody Daula M.E.P.  ✨💎
(Glock’s Zonik*Gribaldi*Krack C) 

Knappe 3-jarige KWPN merrie uit topstam !Melody Daula is nu ruim een maand onder het zadel en klaar om aan het werk te gaan! Melody is braaf, fijn in de aanleuning, heeft veel Go en is een genot om te rijden! Melody wil altijd voor je werken en pakt alles zeer goed en snel op. Gezien haar leeftijd is ervaring wel vereist! 

Melody Daula M.E.P. komt uit de Daula-stam. Een van de beste stammen van Nederland en een erkende prestatiestam met sport t/m Grand-Prix niveau, predicaten en goedgekeurde hengsten. Meer informatie over haar afstamming is te vinden op https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1915595/melody-daula-m-e-p

Wij zoeken voor Melody een ambitieuze ruiter of amazone die met haar aan de slag wil, haar verder wil opleiden en bij wie zij alle kansen krijgt in de sport. 

Melody Daula M.E.P. is kerngezond. Altijd netjes bijgehouden met inenting, ontworming en hoefsmid. Geen stal- of andere gebreken bekend.

Melody Daula M.E.P.  heeft een stokmaat van 1,64m en staat in Rijen (Noord-Brabant)

Alle keuringen toegestaan k.k.

Voor meer informatie 06-39590504

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.