We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Thuiswerken, paarden aan huis, omzoomde weilanden.

Een fantastische woonboerderij, heerlijk gezinshuis met goede paardenfaciliteiten voor een scherpe, noordelijke prijs! 

Op de grens van Gr/Frsl/Dr gelegen fraaie en zeer royale woonboerderij. Met de A7 op enkele autominuten en scholen op ruim 10 fietsminuten gelegen, net zoals een gemoedelijk dorp met alle voorzieningen. Overal uitzicht op (eigen) landerijen omzoomd door sfeervolle boomwallen. Uitzicht op uw paarden en vaste gasten: reeen en hazen. Hooggelegen zandgrond zodat uw dieren het jaarrond weidegang kunnen krijgen. De twee rijbanen met spiegel, polyvlok en verlichting zijn altijd berijdbaar. Verwarmde zadelkamer, 7 boxen, wasplaats met warm water. 

Authentieke gebinten door het hele huis garanderen een gezellige sfeer. De 5 royale (slaap/werk)kamers lenen zich prima voor coronaproof thuiswerken. Ontspan met een heerlijke wandeling over uw eigen landerijen, rust en privacy alom zonder afgelegen te wonen. Thuiskomen geeft een vakantiegevoel.

Bel voor info over dit huis.