We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden wegens tijdgebrek

2018 goedgekeurd zowel op de benen als de rug en hals! De foto's zijn hiervan aanwezig.

Quinn zou uitstekend geschikt zijn als fokmerrie! Ze is echt heel, sociaal en makkelijk in de omgang en ook zeer lief naar andere paarden.

Quinn is een hele vriendelijke merrie in de omgang. Ze is met haar zwarte kleur en mooie volle staart een plaatje om te zien!

Quinn is een hele pittige merrie met rijden. 

 Quinn is met rijden enkel geschikt voor een ruiter met veel ervaring. Ze kan soms sensibel reageren op haar omgeving. Iemand met voldoende ervaring kan hier prima mee omgaan. Ze bokt en steigert niet maar ze is wel eens afgeleid en onrustig in de aanleuning. We zoeken voor haar iemand die met veel gevoel kan rijden of iemand die haar als fokmerrie in wil zetten. Het heeft geen zin een afspraak te maken als u weinig ervaring heeft....!

Quinn is meerdere malen mee geweest naar ander terrein en naar het bos dit is voor haar wel spannend. In de trailer is ze ontzettend braaf.

Met balken en sprongen doe je haar geen plezier...

Recent geënt voor rhino en ontwormt.

Vraagprijs €8750 maar zeker bespreekbaar bij een goed huisje!

Filmpjes zijn aanwezig 

Stamboom

Vader Quaterback
Vader van vader Quaterman
v.v.v. Quando-Quando
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Rubioso
Vader van moeder Rubinstein
v.v.m. Rosenkavelier
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.