We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: NEDERWETTEN (Gemeente Nuenen)
Voor meer informatie neemt u direct contact op met de fokker
Dhr. F. van Santvoort - +31 (0)6 - 531 28536

Landon S Z is een langgelijnd hengstveulen die met souplesse beweegt. Een veulen die afstamt van de zeer gewilde en werkwillige Levisto Z en de top Holsteiner hengst Contender.

Moeder Zatender stamt af van de beste Holsteiner hengsten Contender en Acorado I. Ze is een halfzus van de AES goedgekeurde hengst Hyperion S (Tornesch). 

Haar vader Contender, is een van de beste zonen van Cor de la Bryère, hij leefde bijna tot een respectabele leeftijd van 30 jaar en heeft zijn prachtige bouw, springcapaciteiten en rijdbaarheid van wereldklasse nagelaten aan een groot aantal nakomelingen en 127 goedgekeurde zonen, zoals Contendro en Canabis Z. Op het hoogste niveau van sport vind je o.a. Marco Kutcher's Olympisch bronzen medaillewinnaar en Europees kampioen Montender, Meredith Michaels-Beerbaums Checkmate en Ludger Beerbaums geweldige merrie Chiara.
---
Vader is de spijkerharde hengst Levisto Z (v. Leandro x Carolus I). De hengst sprong zelf op 1.60m. niveau met zijn amazone Judy-Ann Melchior en wonnen samen tweemaal de "Sires of the World" competitie in Lanaken. Hij staat bekend om zijn winnaarsmentaliteit en instelling. Levisto Z bracht al meer dan 22 nakomelingen op 1.60m. niveau en meer dan 30 goedgekeurde hengsten. 

LOCATIE: NEDERWETTEN (Gemeente Nuenen)Voor meer informatie neemt u direct contact op met de fokkerDhr. F. van Santvoort - +31 (0)6 - 531 28536

Stamboom

Vader Levisto Z
1.60m.
Vader van vader Leandro
v.v.v. Landgraf I
m.v.v. Idura
Moeder van vader Chica Bay
1.60m.
v.m.v. Carolus I
1.50m.
m.m.v. Waage I
Moeder Zatender
Vader van moeder Contender
v.v.m. Calypso II
1.45 m.
m.v.m. Gofine
Moeder van moeder Polani
v.m.m. Acorado I
m.m.m. F- Carina