We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Beste ruiter!

Voor mijn instructielessen heb ik weer plekken vrij. Mijn naam is Emma van Baalen 28 jaar. Instructie voor Utrecht en omgeving (dinsdag t/m vrijdag) en Arnhem en omgeving (maandag t/m zondag).

Discipline: Dressuur en springen

Mijn uitgangspunt is om samen met jou op een systematische en harmonieuze wijze jou en je paard tot een happy athlete te ontwikkelen. Al een aantal jaren ervaring als gedreven instructrice. Ik begeleid je vanuit de basis en volgens de onderdelen van de scala van de africhting. Wat kan je verwachten? Iedereen heeft zijn eigen drijfveren, handelen en manier van denken. We kijken naar jouw persoonlijke voorkeuren. Instructie gebaseerd op jouw handelen, bewegen en sterke punten vanuit je houding en zit. Samen kijken we hoe je het paard kan beïnvloeden vanuit een bewustwording van je eigen lichaam. Kennis vanuit rijtechniek en trainingsleer zal je meer inzicht geven in het trainen van je paard. We zoeken samen naar de juiste trainingsmethode voor jou en je paard.

Ook bied ik begeleiding, ondersteuning, tips en advies over het longeren met je paard.

Tevens is coachen naar een wedstrijd (toe) en op wedstrijd een onderdeel wat ik met plezier doe!

Als functional trainer en healthcoach kan ik je naast het paard begeleiden. Ik kan je tips en advies geven over je levensstijl, gewoontes, focus aspecten, sport/oefeningen die je helpen om jezelf op en naast het paard te verbeteren.

Achtergrond:
-Deurne paardensport niveau 4, springen.
-Werkend als MBO docent paardensport en -houderij
-Trainen/corrigeren van (jonge) paarden-Jury B/L Dressuur-

Opleidingen:
-Deurne HBO paardensport (MBO niveau 4 + educatief management STOAS)
-Healthcoach en functional trainer, chivo opleidingen
-KNHS jury Zilver
-Action type academy