We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: NEDERWETTEN (Gemeente Nuenen)
Voor meer informatie neemt u direct contact op met de fokker
Dhr. F. van Santvoort - +31 (0)6 - 531 285 36

Praia Sarone is een sterk gebouwd springveulen met een krachtige galop uit een merrielijn met een groot aantal sportpaarden en goedgekeurde hengsten.
--
Moeder is de Elite, prestatie merrie Sarone. Zij bracht een Z1 dressuurpaard van San Remo, een internatonaal 1.30 m. paard van Unaniem, het Internationaal CCI3 eventingpaard Balmoral (v. Co-Pilot) en de AES goedgekeurde hengst en internationaal 1.40 m. geklasseerde hengst Hero van de Akkerhoeve (v. Vittorio).Grootmoeder is de Keur, Preferente merrie Zarona.

Ze is de halfzus van de bij het KWPN-NA goedgekeurde hengst Rococo (v. Ganimede xx). Zarona bracht naast Sarone het Lichte Tour dressuurpaard Wobelisk (v. Obelisk), de Ster, EPTM merrie Zarona (v. Sam R) en de 3e bezichtingshengst Kanu (v. Glendale).
--
Vader is de Grand Prix hengst Dallas VDL (Douglas x Heartbreaker). Een hengst die als jong paard al veel potentie toonde met meerdere overwinningen in de KWPN hengstencompetitie in de klasse Z/ZZ. Met zijn ruiter Jur Vrieling timmert hij nu ook aan de weg op het allerhoogste niveau. Met o.a. overwinningen in de Global Champions Tour in Londen en winnaar van de Puissance in Oslo en Falsterbo.

De nakomelingen van Dallas VDL vallen op door hun mooie model en springen met veel reflexen, afdruk en vermogen. Bij het KWPN werden inmiddels twee Dallas VDL zonen goedgekeurd Kallas en Irvington VDL. Hij leverde tevens de Oldenburger goedgekeurde hengst Dacantos die met € 950.000,- de veilingtopper was van de Holger Hetzel Sport Horse Sales in 2018.

LOCATIE: NEDERWETTEN (Gemeente Nuenen)
Voor meer informatie neemt u direct contact op met de fokker
Dhr. F. van Santvoort - +31 (0)6 - 531 285 36

Stamboom

Vader Dallas VDL
1.60m
Vader van vader Douglas
1.50m.
v.v.v. Darco
1.60m
m.v.v. Fiona M
Moeder van vader Wonder A.S.
Prestatie
v.m.v. Heartbreaker
1.60m
m.m.v. Sonette
Moeder Sarone
Elite, prestatie
Vader van moeder Lancelot
1.60m.
v.v.m. Voltaire
1.60m
m.v.m. Diadeem
1.35m.
Moeder van moeder Zarona
Keur, preferent
v.m.m. Farn
m.m.m. Torona
Keur, preferent