We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Een 2 jarige zwarte hengst die uit de bekende stam van de oud nationaal kampioen merrie Monique (v. Apollo) Zij staat zowel aan het begin van een goed presterende ponylijn als paardenlijn. 

De vader van Jester's Day is de jonge hengst Jorlando di Luna die zelf succesvol is op 1.35m. Hij stamt af van de beloftevolle hengst Jiqueenturo di Luna die onder Kevin Gielen goed presteert op 1.50m niveau. 

De moeder van Jester's Day is de ster merrie Monday du vi. Zij heeft eerder de goedgekeurde Nrps & AES hengst Babalouba du vi (v. Babaloub) gegeven die Z dressuur liep, maar verkocht is naar Amerika. 

De moeder van Monday is de ster, preferente merrie Mandy du vi. Die naast Monday nog een volle broer Baroque du vi (CCI3*) en volle zus Mundi du vi gegeven. Daarnaast is zij ook de moeder van de pony hengst Zembla du vi (v. Zodiak) die ZZ springen was bij de pony's.

De sportgenen zitten er bij Jester dan ook zeker in om het zelf ook goed te gaan doen in de sport. Naast deze genen beschikt Jester ook over 3 goede gangen met een krachtig achterbeen. Daarnaast heeft hij een lief, aanhankelijk en meewerkend karakter en een onwijs knap uiterlijk. 
Hij heeft rontgelogisch een bemerking. 

Stamboom

Vader Jorlando di Luna
Vader van vader Jiqueenturo di Luna
v.v.v. Canturano
m.v.v. Queen
Moeder van vader Crazy Z
v.m.v. Capalino
m.m.v. BELLE D'ORIBI Z
Moeder Monday du vi
Ster
Vader van moeder Bachelor nh
Keur
v.v.m. Burggraaf
keur, pref
m.v.m. Flaire
ster
Moeder van moeder Mandy du vi
ster, pref
v.m.m. Candy Suprice
keur, prest sport
m.m.m. Manuque du vi
keur