We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Valiënto, 51% volbloed

Afstammeling: Volfonic xx x Jam Pridem

* 5 jaar
* ruin
* 165cm

Valiento is als 2 jarige bij ons op stal gekomen en heeft eerst nog twee jaar bij ons in de opfok gelopen. Hij is rustig zadelmak gemaakt en daarna verder opgeleid voor het springen en het crossen. Hij is makkelijk en licht te rijden, heeft een vrolijk karakter en wil graag voor je aan het werk. 

Hij is nu een aantal keer mee geweest op BB springen, zowel outdoor als indoor. Hij is niet kijkerig en heeft een meewerkend karakter. Hij denkt mee in het parcours en springt ook als het een keer niet zo mooi uitkomt. 

Ook is hij een aantal keer mee geweest naar een crossterrein en daar pakte hij alles heel fijn op, van water tot greppeltjes tot op- en afsprongen. 

Hij is verder makkelijk in de omgang, een knuffelbeer op stal, braaf op de poetsplaats en bij de hoefsmid. Hij is ook verkeersmak. Vrachtwagen laden is geen probleem, trailer ervaring heeft hij niet (maar dat kunnen we, indien gewenst, oefenen). 

Hij is in juli 2017 röntgenologisch goedgekeurd. Foto's zijn opvraagbaar. Overkeuren mag, kosten koper. 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.