We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens de overstap naar de paarden bieden wij onze pony Flame’s Miracle (roepnaam Flame) aan. Flame is 12 jaar oud en 1.48 meter hoog.

Flame is een zeer getalenteerde dressuurgefokte pony met veel capaciteit. De nadruk heeft met rijden altijd op de dressuuur gelegen. Springen kan ze ook maar heeft daarbij veel zekerheid van de ruiter nodig. Flame heb ik zelf van ‘groen’ naar M2+5 gereden. Wegens mijn leeftijd niet verder uit kunnen brengen op wedstrijden, maar ze heeft zeker potentie voor de Z. De meeste oefeningen van de Z beheerst ze inmiddels ook.

Flame is een enorm brave pony, je kunt er alles mee doen. Maar met rijden heeft ze wel een consequente en enigszins ervaren ruiter nodig om serieus te kunnen trainen.

Ze is erg veelzijdig en kent veel. Van (academische) dressuur, springen, vrijheidsdressuur, tuigloos rijden, grondwerk tot aan een kleine begin van western. Ook buitenritten zijn geen probleem, ook zonder andere paarden is ze dan heel braaf. Boomstammen springen en water zijn voor haar alleen maar leuk op buitenrit.

Buiten de sport is Flame ook succesvol in de fokkerij. Ze heeft 3 veulens gehad welke alle 3 in de sport lopen en waarvan 1 inmiddels ook goedgekeurd dekhengst is. Ook een kleinzoon is inmiddels goedgekeurd als dekhengst.

Maneges en handelaren hoeven niet te reageren!

Flame valt in de hogere prijsklasse.
Video aanwezig op aanvraag.

Stamboom

Vader Orchard Boginov
Fokpremie, Preferent, Sport
Vader van vader Verona's Bo-gi
Preferent
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Orchard Perestrojka
Keur, Elite
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Lisa's Miracle
Prestatie
Vader van moeder Verona's Bo-gi
Preferent
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Oh Dehlia
Preferent
v.m.m.
m.m.m.