We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Elanor is een eerlijke merrie en lief in de omgang. We zouden haar het liefste houden vanwege haar fijne karakter. Maar helaas liggen onze ambities in de sport hoger dan dat zij aan kan. Je kunt haar 6 maanden stil zetten en dan gewoon weer opstappen. Ze gaat ook zonder problemen mee op buitenritten en strandritten.
Vorig jaar heeft ze als zestal paard mee gedaan met de hippiade in het M. Hier heeft ze met het zestal goud behaald. Deze zomer heeft ze een mooi veulen gekregen van de hengst Hitmaker. En nu zoeken we voor haar een fijn adres waar Elanor en eigenaar van elkaar gelukkig gaan worden. 
Elanor heeft wel een bokvoet. Afgelopen jaar hebben we röntgenfoto’s van haar been laten maken om te zien of het bokvoetje een negatief effect heeft gehad op haar been. En dat was helaas wel zo. Ze loopt rad, maar bij intensieve training ga je haar zien kreupelen. Ze wilt graag aan het werk en loopt hier door heen. Dit vinden wij niet eerlijk ten opzichte van het paard en wensen haar een adres die

recreatief met haar aan de slag wilt gaan. 

Momenteel loopt haar veulen nog bij haar. Die is namelijk op 2 augustus geboren. Na het spenen zou Elanor naar een nieuw huisje mogen. 

Stamboom

Vader Lexicon
Vader van vader Voltaire
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Dakina
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Klimi de prelet
Vader van moeder Veneur du prulet
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Zenny
v.m.m.
m.m.m.