We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Just a Morka is een bijzonder paard voor mij. Ik heb hem twee jaar geleden gekocht als opvolging voor mijn oude dressuurpaard. Ik heb hem dressuurmatig goed opgeleid maar hij blijkt enorm veel plezier te beleven aan het springen en ik wil hem daarom te koop aanbieden aan een spring/eventingruiter. Ikzelf en verschillende mensen uit mijn omgeving zien heel veel potentie in hem als eventingpaard maar ook als springpaard. Hij heeft een goede techniek, is bewerkbaar en heeft een hele fijne galop. Hij is groot maar heel fijn te rijden.
Justy heeft weinig springervaring, ik ben dressuurruiter en heb hem dressuurmatig opgeleid. Hij is qua niveau ongeveer M2/Z1 niveau. Ook pakt hij het begin van het hogere werk goed op zoals; piaffe & passage, de vliegende wissel en appuyementen. Een springruiter rijdt hem nu wekelijks om hem ervaring op te laten doen met het springen. Hij doet het dus mega goed maar zal nog veel moeten leren.

Justy is een onzeker paard met weinig levenservaring. Hij is nog nooit stout geweest onder het zadel, maar kan wel schrikken. Dan is hij snel. Een goede ruiter kan hier prima mee omgaan. Hij is niet trailermak en vindt verkeer nog spannend. Hij is verschillende keren vervoerd met een vrachtwagen. Ik heb hem in de afgelopen twee jaar al veel geleerd. En dan zie je dat hij een heel slim paard is, hij leert snel en wil graag voor je werken.
Justy past het beste bij een stoere ruiter/amazone die een uitdaging aan wil gaan en daarnaast een paard wil met extreme potentie in zowel de spring als dressuursport. Iemand die samen met hem het avontuur aangaat en hem wil helpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Door mijn drukke werk en privéomstandigheden bied ik hem te koop aan. Had ik meer mogelijkheden dan zou hij niet te koop zijn.
Meer info via whatsapp.

Hij is in 2019 klinisch en röntgen goedgekeurd met allemaal 1-tjes.
Justy heeft een klein stalgebrek, kan na het eten luchtzuigen. Dit doet hij verder niet.

In de vraagprijs is rekening gehouden met de meespelende factoren.
Vervoer kan geregeld worden.

JUSTY KOMT UIT DE AMORKA-STAM!
Een stam met zeer veel succesvolle sportpaarden zowel in de dressuur als in het springen & eventing!

Stamboom

Vader Rhodium
Vader van vader Ferro
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Evitamorka
Vader van moeder Vivaldi
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Ferro
m.m.m.