We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer luxe Merrie Dressuur Jaarling uit bewezen stam ( Fontaine (FINEST X SAMARANT) x Fidertanz x Dream of Heidelberg x Rokoko x Romer)
Geboren 5 mei
Zeer goed gezond bewegend apart jaarling uit bewezen stam.

Vader: FONTAINE TN  (FINEST X SAMARANT)

Moeder Flamingo, die uit een Westfaalse moederlijn komt. Als moedersvader staat de voortreffelijk fokkende Grand Prix-hengst Fidertanz te boek, die bekendheid geniet als vader van een reeks gekeurde zonen en succesvolle internationale sportpaarden als Fiederglanz, Flanagan en Franziskus. Deze moederlijn gaat terug op grootmoeder Dolce Vita, die de waardevolle genen van bewegingsvererver Dream of Heidelberg inbrengt. Deze hengst komt uit tweevoudig hengstenmoeder Zoliante van Heidelberg. We hebben hier weer te maken met de D dressuurlijn. Overgrootmoeder Romanze is van Rokoko, een vertegenwoordiger van de R dressuurlijn die uiteindelijk helemaal terugloopt naar Ramzes Zoals we zien hebben we hier te maken met een veulen waarin de beste dressuurlijnen bij elkaar zijn gebracht.

Meerder nakomelingen verkocht op veilingen waaronder Borculo.
Dit jaarling te koop wegens inkrimping.

Stamboom

Vader  FONTAINE TN
Vader van vader FINEST
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader SAMARANT
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Flamingo
Haupstaut
Vader van moeder Fidertanz
v.v.m. Fidermark
m.v.m. Ravallo
Moeder van moeder Dolce Vita
v.m.m. Dream of Heidelberg
m.m.m. Romanze