We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

MoMo
3 jarige ruin van Totilas uit onze elite kampioensmerrie Florena (Jazz x Flemmingh).

Momo heeft dat heerlijke veertje in de draf waar je straks genietend mee de ring in draaft en een krachtige atletische galop die altijd bergop is. Daarbij stapt hij voor 10.
Momo is al een paar maanden onder zadel en pakt het werk goed op. Hij heeft een heel lief karakter, houdt van knuffelen en is sociaal naar andere paarden en mensgericht. 
Hij meet nu 1,66 m. Onze stam groeit altijd nog behoorlijk lang door dus we verwachten dat MoMo rond 1,70 m zal worden. 

Moeder Florena (1,73m) was kampioen bij de 3 jarigen en dagkampioen op CK Gelderland, en 5e op het NMK. Zij wordt ingezet voor de fokkerij en is daarbij ook succesvol ingezet in de sport en loopt nu Z2niveau. Eerste nakomeling van Florena is Joshua, hij werd als 4 en als 5 jarige kampioen jonge dressuurpaarden in Zweden. KissyLena, de 2e nakomeling van Florena scoorde op de stamboekkeuring een 90 voor de draf, 80 voor stap en voor alle andere onderdelen 85. Kortom een familie met veel potentieel. MoMo is de 3e nakomeling van Florena en ook hij laat zien een goede beweger te zijn.

Vader Totilas.... de legende.
Daar valt niks aan toe te voegen!

MoMo is door ons zelf gefokt en bij ons opgegroeid onder gezonde omstandigheden en dagelijks in de hand en op de wei geweest vanaf veulen af aan. MoMo is vrij van stalgebreken en altijd op tijd naar de tandarts en hoefsmid geweest, geënt, ontwormd etc.
Op 13 augustus 2020 is MoMo volledig röntgenologisch (incl. hals en rug) goed gekeurd.

MoMo valt in de hogere prijsklasse.
Bel voor meer interesse met: 0031-(0)610940189


Stamboom

Vader Totilas
GP dressuur
Vader van vader Gribaldi
GP dressuur
v.v.v. Kostolany
m.v.v.
Moeder van vader Lominka
v.m.v. Glendale
m.m.v.
Moeder Florena
elite
Vader van moeder Jazz
preferent, GP dressuur
v.v.m. cocktail
m.v.m. charmante
Moeder van moeder Rilena
preferent, sport, elite
v.m.m. Flemmingh
m.m.m. Ilena
prestatie, preferent, elite