We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

VERKOCHT
Dressuurpaard/Allrounder/Recreatiepaard 
Westenwind x Lennard

In de omgang is Flynn een heel lief paard, gek op aandacht en altijd vrolijk. Hoefsmid, tandarts, trailer laden. er zit geen kwaad in. 

Flynn liep enkele jaren terug in het M2 Dressuur. 
Sinds 3 maanden word hij regelmatig gesprongen en wat vind hij dit leuk! Hij heeft er zeker potentie voor maar heeft wel een
overtuigende ruiter nodig omdat hij zelf nog
twijfelt. 
Alleen het bos/strand op vind hij ook leuk en is daarin heel betrouwbaar. In een groep drukke paarden vind hij het wat lolliger, dan kan die nog wat bokken.

Wij denken dat hij als beste bestempeld kan worden als recreatiepaard, omdat hij snel overbelast raakt. De vele spring- en dressuurlessen bleken niet voor hem bestemd te zijn want hij is nog niet heel sterk in zijn achterhand. Ikzelf heb wedstrijd ambities, dus helaas gaan wij opzoek naar een ander plekje voor hem.

Flynn gaat alleen naar een plek waar wij een juist gevoel bij hebben, we zijn heel erg gehecht aan hem. Handelaren en maneges hoeven niet te reageren
Het liefst waar hij in contact is met andere paarden en waar hij overdag buiten kan zijn

In mei röntgenologisch en klinisch compleet goedgekeurd, röntgenfoto s kunnen worden toegestuurd

Voor interesse/ meer info of spring/dressuur/strandfilmpjes
app +31 6 17622523
Prijs is incl dressuurzadel en Wintec veelzijdigheidszadelStamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.