We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop:

PEANUTS

Hengstveulen
Donkere vos
12 juni 2020

Kilimanjaro x Desperado x Houston

Vader Kilimanjaro (v. Bordeaux) slaagde in het voorjaar van 2018 voor het verrichtingsonderzoek met 83,5 punten. De hengst is dit voorjaar verkocht naar Australië. Onder Vai Bruntink was de vijfjarige hengst succesvol in de jongepaardencompetities en deed hij mee aan het WK voor jonge dressuurpaarden in Ermelo afgelopen zomer.

Moeder Lyliane (Desperado x Houston) is een jonge D-OC merrie van 4 jaar. Peanuts is haar eerst veulen. Zodra het veulen gespeend is gaan we haar weer onder het zadel oppakken en klaar maken voor de IBOP en stamboekopname.

Grootmoeder Vadihouston, een Elite, Preferente, Prestatie, IBOP-DR merrie, heeft zich ruimschoots bewezen in de fokkerij. Meerdere nakomelingen van haar presteren in de dressuursport op Z2 of ZZL niveau. Ook is zij de grootmoeder van Elian (v. Sir Oldenburg – dressuur Intermediaire I, USA met Megan Fischer-Graham) en Gladstone (v. Bobygards Moorland – ZZ-licht dressuur, Engeland met Sophie Wells).De lijn gaat via de merries Nadiane (Keur) en Carliane (Preferent) terug op de Pericles xx-merrie Liliane (Keur, Preferent).

Uit deze merrielijn komen de KWPN-goed gekeurde hengsten Blue horse Kingston (v. Glock's Toto jr.) en Transvaal (v. Abgar xx), de KWPN aangewezen hengst Mac Madison (v. Ferdinand) en de AES gekeurde hengst Griffin (v. United). Naast deze hengsten komen er ook diverse sportpaarden uit deze lijn waaronder het internationale U25-Grand Prix-paard Whycocomagh (v. Diamond Hit) van Anouk Teeuwen, de dressuur ZZZ paarden Oscar (v. Balzflug), Picarlo (v. Burggraaf), Pavidoff (v. Havidoff) en Erina (v. Houston) en het dressuur ZZL paard Universa HS (v. OO Seven).

Kijk ook eens op onze website: www.stalzomer.nl

Stamboom

Vader Kilimanjaro
STB
Vader van vader Bordeaux
KEUR
v.v.v. United
STB
m.v.v. VENNA
STER, PREF, PRES
Moeder van vader Darabel
ELITE, PREF, IBOP-dr, SPORT-dr, PROK
v.m.v. Westpoint
KEUR
m.m.v. White spot
STER, PREF, PRES, PROK
Moeder Lyliane
VB, D-OC
Vader van moeder Desperado
STB
v.v.m. Vivaldi
PREF
m.v.m. Sarita
ELITE, PREF, PRES, D-OC
Moeder van moeder Vadihouston
ELITE, PREFR, PRES, IBOP-dr, PROK
v.m.m. Houston
KEUR
m.m.m. Nadiane
KEUR