We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop

Deze prachtige PRE merrie Conquistadora XVII is 1.65 hoog en 12 jaar.
Ze is niet alleen gigantisch knap, maar ook nog is heel erg lief en betrouwbaar.
Dora zoals wij haar noemen is een paard die voor je door het vuur gaat. Ze is heel werkwillig en zet altijd haar beste beentje voor, daarnaast is ze ook nog eens een echte allrounder. Dora kan zowel in enkel als in dubbelspan voor de wagen maar ook beheerst zijn bijna elke dressuur oefening. Wijken, schouderbinnenwaarts, Spaanse pas, passage, piaff, (klein) piroutte, tiera tiera en galopswissel. Ook aan de hand kent ze vele oefeningen, passage, piaff, Spaanse pas, knielen, voorbenen kruisen, levade.Aan haar enthousiasme is nooit geen gebrek!

Dora is in omgang een heel makkelijk, lief en betrouwbaar paard. Dora is in Italië gebruikt voor feesten en evenementen en heeft dan ook veel gezien, is niet snel onder de indruk en heeft daar vooral veel haar kunsten moeten vertonen. Ook zijn er met haar 2 veulens gefokt.

Ze is een paar maanden geleden klinisch goedgekeurd
 (Over keuren geen probleem k.k)

Filmpje aanwezig op aanvraag.

Heb je met dit paard de juiste match kan je met haar "lezen en schrijven" dan zul je de sterren van de hemel rijden!! Dora zal enkel naar een een 100% match, en gouden huis verhuizen, eerder gaat ze niet weg.

Stamboom

Vader Fabuloso XLVI
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.