We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Rechtstreeks van de Fokker wegens inkrimping. Mooie grote ruin voor de sport. Gemeten stokmaat 172 (16/10) hij groeit nog steeds en zal naar verwachting 175/1,80 worden. Voor de langere ruiters onder ons een perfecte kans.
Mebony is zwart van kleur een kol en 2 witte sokken.
Rontgenologisch goed bevonden voor de sport op 15-10-2020 Klinisch is nog niet gebeurd kan worden geregeld op aanvraag k.k.
Mebony CJ is ingeënt ontwormd en altijd op tijd bekapt AS vrijdag zal hij op ijzers komen.
Vorig jaar bij de tandarts geweest.
Mebony heeft een sterk maar nuchter karakter.
In de kudde was hij de leider. Bekend met trailer, is ook rustig op de trailer. uiteraard is Mebony nog een Jong en relatief groen paard. Geboren op 18 maart 2017.

Op dit moment is hij compleet onder het zadel en word nu verder opgeleid. Paard is werkwillig en braaf in de omgang.
Heeft talent...maar ook tijd nodig.
Als veulen heeft hij een keuring gelopen en kreeg hij een 2e premie, hij viel op door zijn sterke en getalenteerde draf. 

Ik heb zelf nog een half zusje(V. zenon vdl) van Mebony evt te bezichtigen. (Staan momenteel niet op dezelfde stal) moeder is verkocht naar Limburg, heeft daar een halfbroertje gekregen van Furst dior. moeder is wegens blessure uitgebleven van de sport.
De merrie had desondanks absoluut kwaliteit genoeg. Moeder Is gefokt bij van Norel (oscarxapollonios rona stam van Norel) De moederlijn achter moeder heeft Z en hoger gelopen en verschillende predikaten.
Moeder zelf heeft het doc predikaat evenals zijn halfzusje Oceanna.
Beide kregen een ruime score.

vader Ebony loopt inmiddels succesvol GrandPrix te vinden onder stal laarakkers.

Goed thuis is zeer belangrijk, ik zie hem graag terug onder de ruiter waarmee hij straks een sport carrière tegemoet gaat. Meer vragen of filmpjes via WhatsApp.

Hogere prijsklasse €15500,- is iets bespreekbaar. Graag alleen serieuze reacties via mp bericht/whatsapp ivm drukte eromheen.
Paard staat in Overrijsel daar is hij ook te bezichtigen en te proberen.

Stamboom

Vader Ebony
Stb
Vader van vader Painted black
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder FURONA
D-oc
Vader van moeder oscar
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Murona
Stb Ster
v.m.m. apollonios
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Veulenkeuring 2017 Hengstenveulens Koploper 2e premie