We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Blikvanger Frisse Wind (Westenwind x Jazz x Amor) 
Te koop aangeboden uit onze fokkerij 10-jarige ruin Frisse Wind (Westenwind x Jazz x Amor).
Frisse Wind is een blikvanger en loopt mee voor de prijzen. Hij heeft een mooie stap en draf en een zeer krachtige galop. Bij mij thuis staat hij veel buiten in een kleine kudde met merries van alle leeftijden, dit gaat goed. Hij houdt ervan dat je met hem bezig bent, helaas heb ik hier te weinig tijd voor en zoek dan ook voor hem een 5*** plekje.
Prijs in verleg (valt in de hogere categorie).     

Mobiel: 0610512352

Merrielijn:Frisse Wind komt uit de vosmerrie Promesse (Jazz x Amor x Saoud) uit de fokstam 436 (Zjopie stam). Haar moeder Orselinde heeft 2 goedgekeurde hengsten gekregen Calimero (KWPN), die naar Amerika is verkocht en Levantijn (NRPS) die vroegtijdig overleden is en toch enkele nakomelingen heeft gegeven. Daarnaast zijn er veel elite, pref prestatie in deze lijn Op www.Horsetelex.nl kun je meer over deze foklijn vinden.De moeder heeft al een aantal stoere nakomelingen gegeven waaronder een aantal veulens van Obelisk, waaronder de zwarte blikvanger Victor hij heeft de halve finale Pavo Cup 2006 (4jr) en 1e bezichtiging KWPN gehaald.

Hengstenlijn:Westenwind is een eerlijk en betrouwbare hengst met een goede instelling. De hengst heeft veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. Hij is een zoon van de charmante keur preferent hengst Flemming. Moederszijde Marybelle voert de predikaten elite, sport(drs), preferent en prestatie. Ze is ook de moeder van het nationale dressuurpaard Roselle (v. Kroonjuweel) en de elitemerrie Tirabelle (v. Krack C.) Haar vader is de Oldenburgsehengst Contango·      

Stamboom

Vader Westenwind
Vader van vader Flemming
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Contango
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Promesse
Vader van moeder Jazz
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Orselinde
v.m.m.
m.m.m.