We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Qamaria stamt af van de hengst Quadros uit een Indoctro moeder. Ze is in 2011 geboren en momenteel dragend van de hengst Highway M TN (Eldorado v/d Zeshoek x Chellano Z).

De schimmelhengst Quadros boekte verschillende successen onder Marco Kutscher op het allerhoogste niveau. Hij werd onder andere derde in de Grand Prix van Neumünster. En later sprong de vermogende hengst in de Six Bar wedstrijd in Mannheim naar de zege.

Moeder Zamaria vertegenwoordigt een sterke vertakking van de vooraanstaande Holsteiner stam 18B1. Zelf is ze een halfzus van de Westfaals goedgekeurde hengst Catum (v. Cassini I) en uit haar halfzus komt de Holsteins gekeurde hengst Chin Champ (v. Chin Chin), die op 1.45m niveau presteerde. De lijn gaat terug op de Colt-merrie Esplanade, die ook aan de basis staat van de hengsten Silvestre (v. Silvester), Calmaro (v. Corrado I), Lou Bega (v. Levantos I) en Skipper (v. Silvester). Ook vinden we Esplanade achter Grand Prix-springpaarden als Common Sense (v. Candillo). Uit deze merrie stam komen vele goedgekeurde hengsten en succesvolle springpaarden.

De pedigree van Qamaria is terug te vinden op Horsetelex onder haar naam.

Stamboom

Vader Quadros
Vader van vader Quidam de Revel
v.v.v. Jalisco B
m.v.v. Dirka
Moeder van vader Pia Estelle
v.m.v. Corrado I
m.m.v. Lady Estelle
Moeder Zamaria
Vader van moeder Indoctro
v.v.m. Capitol I
m.v.m. Vanessa VII
Moeder van moeder Chiwa
v.m.m. Contender
m.m.m. Waldfee VII