We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Domara (Valeron x Balzflug) is een elegante en zeer goed bewegende grote merrie uit een sterke moederlijn. Ze is een sensitief paard, erg lief en aanhankelijk in de omgang en braaf te rijden. Domara heeft een prima basis en kan zo mee op L-niveau. Gezien haar loopvermogen heeft ze potentie om verder te groeien in de basissport.

Domara bouwt door haar sensitiviteit soms spanning op. We hebben haar geleerd hoe ze die kan laten afvloeien. Ze is nu prima te laden, kan mee op buitenrit en is al meermaals mee geweest naar vreemd terrein. Op een oefendressuurwedstrijd reageerde ze koel op de drukke omgeving en presteerde prima in de ring.

Domara is een mooie verschijning en heeft in het lopen veel veer. Door haar sensitiviteit is niet geschikt voor beginnende ruiters. Domara is vanaf veulen bij mij. Ik verkoop haar omdat ik met mijn twee dochters op zoek ben naar een wat kleiner (familie)paard. 

Vp. 8500,-
Keuren mag k.k.
Dekens mogen gratis mee. 

Voor meer informatie graag een berichtje sturen of bellen naar +31 06 37 45 34 65  

Stamboom

Vader Valeron
Vader van vader Sandro Hit
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Momara
Elite
Vader van moeder Balzflug
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.