We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Jakaranda JB is de naam van deze Spaanse schone. Ze heeft een enorm mooi hoofdje met mooie manen en staart. Ze heeft een stokmaat van ca. 1.59 m en is geboren 05-05-2016. Ze heeft 3 zeer ruime gangen, met veel ruimte en cadans.                                        

Jakaranda is hier een heerlijk ongecompliceerd paardje. Vanaf de eerste dag dat ze bij ons kwam konden we alles met haar doen hier. Ze is hier braaf met poetsen, en in de wei kunnen we haar meteen pakken. Ze is een grote knuffelaarster op stal, ze heeft dolgraag aandacht en is daarbij heel lief. Verkeers,- en trailermak is ze hier ook en ze kent de stapmolen. Ook onder het zadel konden wij zo opstappen en wegrijden, ze is hier werkelijk superbraaf. Ze geeft de ruiter een zeer vertrouwd gevoel, en is ons inziens daarmee geschikt voor een minder gevorderde ruiter. Toch biedt ze de gevorderden voldoende uitdaging.                                                          

Jakaranda is vrij van (stal)gebreken en is in bezit van chip, paspoort. Ze heeft een zeer goede afstamming van Exceso JB x Yeguerito III x Faraon IX. Ze is in bezit van een Carta de Propiedad. Is geënt en ontwormd. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.
                                             
Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.