We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super bewegende, bloedmooie en betrouwbare pony voor zowel onder het zadel als enkelspan en tweespan mennen.
Ostara's Wilfred is een 14 jarige ruin, volle broer van oud-wereldkampioen Ostara's Sandor die in 2009 in het enkelspan wereldkampioen werd in Greven-Bockholt. In 2011 is Ostara's Wilfred mee geweest naar het WK voor pony's in Pau als reserve pony voor het Nederlandse team.
Daarnaast wordt hij zeer regelmatig onder het zadel gereden en gaat hij regelmatig op wedstrijd, ook geschikt voor de beginnende amazone of ruiter. Super leermeester met een prachtige volle staart en manen.

Bij diverse amazones uitgebracht onder het zadel, bij twee amazones zelfs bij de paarden waar hij diverse keren 1ste plaatsen behaalde. Alle dames hebben hem naar de M2 of Z1 gereden, momenteel loopt hij M2+6. Uitermate betrouwbaar, ook voor een jonge ruiter.

Aangespannen loopt hij in enkelspan in de klasse Z samengesteld, in tweespan loopt hij met z'n oudere broer M samengesteld.
In de dressuur en de vaardigheid loopt hij op ZZ niveau
Hogere prijsklasse !!

Stamboom

Vader Nieuwmoeds Patrick
Vader van vader Beaucandan Brendan
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Klootwijkhoeve's Walter
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.