We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Balanda  Fea Natalief is de naam van deze spetter! Ze is een knappe dame met een mooie maat van ca 1.66m en ze moet dit jaar 14 worden. Ze is mooi vol van bouw, maar niet te! Haar mooie voskleur vacht met witte achterbenen is een droom van velen, maar daar houdt het nog niet op bij Balanda. Zodra ze draaft lijkt het wel of ze danst. Ze beschikt over zeer mooie, ruime, gedragen gangen, waarbij haar draf meest expressief is.                                                    

Ze heeft een zeer goede afstamming van Flemmingh x gribaldi x Dutchboy x LT Generaal. Een uitstekende keuze dus om een veulen met Balanda te fokken. In bezit van een KWPN  papier.                              

Met poetsen en zadelen is zij hier super lief en staat gewoon lekker te genieten, zelfs op de eerste dag dat ze bij ons was. Ze krijgt graag aandacht en vindt het heerlijk om op haar schoft gekriebeld te worden.                                                    

Verder is ze hier met rijden ook zeer braaf, zelfs wanneer het plastic van de hooibalen wappert! Wij konden merken dat ze dressuurmatig gereden is geweest. Balanda is hier niet voorwaarts, maar laat zich wel fijn rijden. We konden hier meteen een beginner op haar wegsturen . Toch biedt ze door haar kwaliteit de gevorderden natuurlijk voldoende uitdaging.                                       

Balanda is hier goed verkeersmak en de trailer is ook geen probleem hier en voorheen. Natuurlijk zijn haar paspoort en chip in orde, evenals haar entingen.  Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.                                                    

Wie mag Balanda gelukkig gaan maken?                  

Inruil mogelijk                    
Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.