We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ruin met potentie voor ambitieuze ruiter!

Omdat we helaas niet alles kunnen houden bieden wij onze talentvolle 5-jarige ruin Kwasimodo aan. Het is een alert en attent paard dat graag voor je wil werken. Paard heeft van nature veel schwung in zijn beweging en is inmiddels L geklasseerd. Hij scoort daarin regelmatig boven de 70% en valt vaak in de prijzen. In de training is hij bijna M klaar. Wegens Corona is hij al een tijdje niet meer op wedstrijden uitgebracht. 

Kwasimodo is springgefokt (Quasimodo van de Moldendreef x Tygo) maar kan gezien zijn beweging en mooie silhouet ook door als dressuurpaard. Wegens het ontbreken van interesse van de ruiter heeft hij weinig gesprongen. Wel laat hij een goede sprong zien en heeft hij een keer een oefenparcours gesprongen. Paard zou dus ook zeker allround inzetbaar zijn. Zijn moeder is Z1 geklasseerd en ZZ springen. En ook zijn 2 halfbroers in beide disciplines Z geklasseerd. 

Kwasimodo wordt rechtstreeks van de fokker verkocht en is onlangs röntgenologisch goedgekeurd. Hij zou het beste matchen bij een consequente ruiter die hem verder op zal leiden en hoge ogen gaat scoren in de ring!

Voor informatie/ reacties liefst appen/ mailen.

Stamboom

Vader Quasimodo van de Molendreef
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Allenger
Vader van moeder Tygo
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.