We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden prachtige zwarte merrie!

Ze is super braaf op bekend en onbekend terrein, doet aan springen, dressuur en buitenritten vindt ze geweldig. Deze merrie heeft in alles plezier en heeft een fijn meewerkend karakter.

Het is een nakomeling van de hengst Tygo. geboren in 2007 (14 jaar) en heeft een stokmaat van 160cm, wat haar een ideaal dames paardje maakt. Ze is en ontzettend lief, en echt een knuffelbeer waar je echt een band mee kan opbouwen! Tevens is ze een echt plaatje om te zien in de ring, zowel met dressuur als springen,

ik heb haar zelf opgeleid van jongs af aan, we zijn samen M2 dressuur geklasseerd maar ze kent alle oefeningen van het Z. omdat onze interesse meer ligt bij dressuur is ze niet heel vaak uigebracht in het springen maar kent dit echter wel met een overtuigende ruiter. qua rijden is ze super makkelijk en fijn aan de hulpen.

Verder is ze makkelijk met trailerladen, voor meer info kunt u gerust even bellen of een whatsap bericht sturen naar het nummer: 0610804059 

Stamboom

Vader Tygo
Vader van vader Numero Uno
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Jella
Vader van moeder Michelangelo
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.