We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Een belofte voor de toekomst!

Deze schitterende bruine merrie is geboren op 18 mei 2018. Dat maakt haar 2,5 jaar en daarmee heeft ze de perfecte leeftijd om door haar volgende eigenaar verder te worden opgeleid.

Afstamming Freeman VDL x Flemmingh
Kleur bruin, met een smalle bles en snebje.
stokmaat 154

Deze prachtige, jeugdige merrie is zeer knap: ze heeft een edel hoofd, is mooi lang gelijnd en daardoor een chique verschijning.

Bovendien is deze jongedame goudeerlijk, komt dagelijks in de hand en kent alles wat ze op deze leeftijd kennen moet. Super lief en braaf karakter.

Geeft keurig 4 voetjes, is beleefd en uitstekend opgevoed, loopt netjes mee en is braaf aan de hand. kent het hoofdstel en bit, bekend met longeren en zadel. wordt regelmatig mee gewandeld in het bos. gegarandeerd toekomstig sportpaard dat ver zou komen. Paard heeft nu al veel front, toont goed te kunnen schakelen en heeft een sterk achterbeen en veel souplesse. paard is zowel spring als dressuur gefokt.
Laat bij het vrijspringen enthousiasme en kracht zien en doet dit met plezier. heeft protentie en capaciteiten voor zowel dressuur als het springen, dus wordt een mooie allrounder in de sport.

Kortom een jong toppaard met veel kwaliteiten.

Prijs op aanvraag. Graag alleen reageren bij serieuze intresse.
Stamboom

Vader Freeman VDL
Vader van vader Emmerton
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader BE Helena
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Zaragoza
Vader van moeder Flemmingh
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Sayonara
v.m.m.
m.m.m.