We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mooie toekomstige springhengst Okupardi aangeboden. Jaarling hengst. Hij komt uit de "Pardistam". Gefokt door mijn vader Frans van der Linden. Een goede erkende stam met springbloed die hij al jaren fokt (op 83 jarige leeftijd nog steeds zijn hobby en zijn leven). De KWPN goedgekeurde hengsten Bacardi VDL en Apardi zijn eveneens nakomelingen uit zijn "Pardistam". Gezien mijn vader zijn leeftijd en gezondheid willen we geen hengsten blijven houden en willen ze graag verkopen naar een goed adres waar ze verder door kunnen groeien en hun specialiteiten waar kunnen maken.
De vader Apardi (1.75) is een volle broer van het springkanon Bacardi VDL(behaalde de zilveren medaille op het wereldkampioenschap voor 7 jarige in Lanaken). Apardi springt op het hoogste niveau (olympische spelen in Rio de Janeiro) , iets wat de gehele vader lijn Corland-Kannan-Jasper-Fresco ook al deden.
Apardi's moeder Supardi is de halfzus van de internationale springpaarden Tupardy en Agupardie.

Stamboom

Vader Apardi
vb erkend, prok
Vader van vader Corland
keur
v.v.v. COR DE LA BRYERE
m.v.v. Thyra
Moeder van vader Supardi
elite,preferent,prestatie,prok
v.m.v. Kannan
erkend
m.m.v. Gupardie
keur,preferent,prestatie
Moeder Akupardie
elite,eptm-(spr),prok
Vader van moeder Indoctro
preferent
v.v.m. Capitol I
m.v.m. Vanessa VII H
Moeder van moeder Kupardie
preferent
v.m.m. Voltaire
preferent
m.m.m. Gupardie
keur,preferent,prestatie