We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Vanaf 1 juli hebben wij weer plek!
Bij ons hebben de paarden hele dagen weidegang. Ben je benieuwd wat we verder doen om het paarden welzijn te optimaliseren. Kom vrijblijvend een kijkje nemen! 

Op onze kleine gezellige en rustige pensionstal in Sint Anthonis hebben we nog enkele plekken beschikbaar. Bij ons lopen de paarden het hele jaar door buiten en hebben altijd toegang tot hooi. We beschikken over zandpaddocks en weides. We hebben grote paddocks van 20x60 waarin de paarden in kleine kuddes staan. In de zomer is er ook voldoende schaduw.

We hebben twee verschillende opties als het om stalling gaat. Reguliere vaste boxen en we beschikken over loopstallen waar paarden met zijn 2en in kunnen. Onze stalling is volpension, je hoeft dus als eigenaar alleen maar voor je eigen paard naar stal en wij regelen de rest.
Wij bieden:
- Binnenbak (20x50)
- Buitenbaan (40X100)
- Springmateriaal, er staat altijd springmateriaal ter beschikking om een heel parcours te bouwen.
- Menterrein Er staat altijd een volledig vaardigheidparcours op gras. Rond het wedstrijdseizoen is er de mogelijkheid om dressuur en vaardigheid te trainen op gras.
- Momenteel zijn de vaste hindernissen in aanbouw.
- Staatsbos ligt om de hoek met prachtige uitrij mogelijkheden (15 min stappen)
- Verschillende poetsplaatsen en een wasplaats met warm en koud water
- Solarium
- Stapmolen
- Longeercirkel (met verlichting)
- Kantine en toilet
- Zadelkamer met je eigen zadelkast
- Eigen dekenrek
- Koets stallen is mogelijk
- Trailer stalling mogelijk tegen meerprijs
- Je eigen instructie, hoefsmid en dierenarts zijn bij ons welkom in overleg.

Wat zit ook in de prijs inbegrepen:
- Voer zowel hooi als brokken. Waarbij we speciale voersystemen hebben waardoor de paarden langer bezig zijn met eten en zich niet vervelen.
- Iedere dag opstrooien
- Het mesten en de mestafvoer
- Buiten en binnen zetten

De prijzen voor de stalling variëren tussen de 300 en 350 euro, afhankelijk van pony of paard en de soort stalling.Wil je een keer vrijblijvend komen kijken, dat is geen probleem. Neem contact met ons op via email info@rtstables.com of telefonisch via 06-50462510.