We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop uit kleinschalige hobby fokkerij; 2- jarige PRE merrie. (Geboren op 17-04-2018).

Omdat wij helaas niet alles kunnen houden is Chanel DBD beschikbaar voor de verkoop.

Chanel beschikt over 3 zeer goede gangen. Ze maait niet en heeft veel ruimte in de passen. Verder heeft ze een prachtige kleur en is ze voor een PRE merrie flink aan de maat. Ze meet nu al 1.60m en groeit natuurlijk nog wel even door.

Haar vader is onze eigen Dante Jl ( van de bekende Spaanse fokkerJavier Larossa). Dante is de schimmel hengst te zien op de laatste 2 foto's in deze advertentie.
De vader van haar moeder is Don Enamorado. Deze hengst loopt in Nederland ZZ Zwaar dressuur.
Van moeders kant komt ze uit een zeer interessante bloedlijn ( Yeguada la Yedra) met GP en PSG als grootvaders. Yeguada la Yedra is een van de eerste fokkers in Spanje die is begonnen met het fokken van dressuur/ sport typische paarden. 

Chanel is recent (13-08-2020) klinisch en rontgenologisch goedgekeurd, met 24 foto's. Overkeuren is geen probleem, kosten koper.

Ze heeft een fijn meewerkend karakter, maar is wel pittig. Zeker geen slome tante. Ze komt dagelijks in handen. Chanel is gewend om overdag in de wei te staan en 's nachts op stal. Ze loopt braaf mee aan het halster, kan vast staan op de wasplaats en ze geniet van een heerlijke poetsbeurt. Verder is ze natuurlijk nog niet veel gewend.

Dit zou ook een super interessante merrie zijn om mee te fokken. Ook voor de pilot die momenteel loopt van het KWPN. Hierbij kun je haar laten dekken door een KWPN hengst en dan krijg je een vol KWPN papier bij het veulen.

Uiteraard is Chanel altijd keurig op tijd ingeënt , ontwormt en bij de hoefsmid geweest.

Dit is een fijn paard dat je nog helemaal naar je eigen hand kunt zetten. Aan kwaliteit hangt een prijskaartje... Chanel is geen paard voor een prikkie.

Zie ook het filmpje op ons YouTube kanaal!

https:m.youtube.com/watchfeature=share&v=wprEPpdLKj4

Voor meer informatie bel of ap gerust. 06-13329113 Miranda Nouwens Of check onze website. www.debontedrie.nl

Stamboom

Vader Dante JL
Apto
Vader van vader Impetuoso Gap II
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Donna Bailarina
Apta
Vader van moeder Don Enamorado
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.