We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Filemon is een prachtige 6 jarige schimmel hengst en een grote belofte voor de toekomst!
Ondanks zijn leeftijd laat hij al heel veel talent zien voor het sluit-werk en kan al beginnend piafferen, passageren en arbeidspirouettes rijden. Dit gaat hem dan ook met veel gemak af. Ook heeft hij een uitstekende stap en is hij met 165cm mooi aan de maat voor dit ras die vaak een stuk kleiner blijven.

Filemon vertoont geen extreem hengsten gedrag. Hij kan soms hinniken op stal of tijdens het rijden, maar blijft bij de les en kan ook met merries samen op de wasplaats en in de baan zonder enige problemen. Hij komt hier bijna dagelijks buiten en in de stapmolen met anderen paarden samen wat ook geen problemen geeft. Filemon kan zowel op trens als stang en trens worden gereden.

Wij hebben altijd een aantal paarden te koop, twijfel dus niet om ons te bellen of mailen, wie weet hebben wij jouw toekomstige topper op stal staan!

Let op: Prijs is exclusief btw die wij als bedrijf zijnde moeten rekenen.

Stamboom

Vader Vagabundo III
Vader van vader Legionario XIX
v.v.v. Legionaria VII
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Aljarafe
v.v.m. Valeroso VI
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Rondeno III
m.m.m.