We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dit is is een superbraaf, makkelijk en gezond paard. Een zeer mooie verschijning en fijn te rijden.   
Ze is op 1-9-2020 klinisch en röntgenologisch goedgekeurd. Extreem braaf bij het laden (trailer en vrachtwagen), bij de smid, tandarts en het scheren. Ik heb haar vaak alleen mee op wedstrijd genomen! 

Ze vertoont geen merrie gedrag, kan heel goed alleen op stal of in de wei blijven en is vrij van stalgebreken.  Ze is B springen, L eventing en L2 dressuur. Een merrie met potentie voor alle disciplines! 3 goede gangen en zeer safe in de cross. Waterbakken, afsprongen of alleen weg uit het starthok geven geen enkel probleem. Ze eindigt altijd hoog met de dressuur. Ook kijkt ze nergens naar in de ring of tijdens de cross.

Vanwege haar "werklust" is ze niet geschikt voor de echte beginner. Ze is met mij wel eens naar het bos geweest. Dit kan ze soms nog wat spannend vinden en ze heeft hier dus een ruiter bij nodig die haar daarbij ondersteunt. Ze is wel heel goed verkeersmak!  

Gaat alleen weg naar een goed tehuis. Ze staat te koop, omdat ik weer met een jonger paard aan de slag wil gaan. Reacties of vragen via de mail of app. Telefonisch ben ik niet goed bereikbaar! 

Stamboom

Vader Hemmingway
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Hinault
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.