We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

1. Merrieveulen (VERKOCHT): Puzzle-Me Set (Fellini x Florencio x Jet Set D). Puzzle-Me is geboren op 4 mei 2020 en is een volle zus van NMK kampioen 2018 Kiss-Me Set (foto 6+7). Het is een mooi ontwikkelend merrieveulen met 3 zeer goede gangen en een fantastische draf. Ze is echt een aparte verschijning en fijn in de omgang. (hogere prijsklasse)(foto 1+2) LET OP!!! DEZE MERRIE IS VERKOCHT. 

2. Merrieveulen: Purple Rain (Fontaine x Rosario x Sandro Hit). Purple Rain is geboren op 7 juni 2020 en is een correct gebouwd merrieveulen met drie goede gangen. Ook zij is fijn in de omgang. Daarnaast is ze Oldenburg gefokt, wat haar ook interessant maakt voor nieuw bloed binnen de KWPN-fokkerij. (normale prijsklasse)(foto 3)

3. Merrieveulen: Promise-Me Set (Kjento x Fellini x Florencio). Promise-Me is geboren op 2 juli 2020 en is een dochter van Kiss-Me Set (NMK kampioen 2018). Deze grote, sierlijk gebouwde vosmerrie is een plaatje om te zien en heeft een zeer mooi front. (hogere prijsklasse)(foto 4)

4. Hengstveulen: Painted Black ACR (Kjento x Fellini x Florencio). Painted Black is geboren op 29 juli 2020 en is tevens een nakomeling van Kiss-Me Set. Dit hengstveulen is een plaatje om te zien met zijn vier witte voeten en prachtige uitstraling. (hogere prijsklasse)(foto 5)

Voor meer informatie gelieve te WhatsAppen of bellen (na 17:30 of in het weekend) naar +31630762241. 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.