We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ruby: Interesant merrie veulen van de hengst Manden I Sonderbygaard.
Helaas kunnen we niet alle nafok houden, en gaan we noodgedwongen dit mooie en interessante merrieveulen verkopen.
Ruby is het eerste fokproduct uit de 4 jarige merrie Mandy ( Homerun x Denzel van 't Meulenhof x Golden Hawk) met als vader de veelbelovende jonge hengst Manden I Sonderbygaard (Heatrow x Cavalier).
Het veulen loopt nu nog bij de moeder, maar kan per direct afgespeend worden.

Moeder:
De merrie Ruby is een afstammeling van de hengst Homerun (Vivant van de Heffinck x Tangelo van de Zuuthoeve), die op jonge leeftijd is verkocht als springpaard. Deze 4 jarige merrie gaan we nu oppakken onder het zadel, en lijkt voorzichtig, veel vermogen en techniek te hebben als springpaard.    

Vader:
Manden I Sonderbygaard is een zoon van de hengst Heathrow die momenteel zeer verdienstelijk springt op 145 niveau met Jens van Grunsven. De moeder van Manden I is de merrie Umosa elite (v.Cavalier) die tevens de moeder is van de 160 springende Cosun. Naast Cosun bracht ze in dezelfde combinatie met Up to Date Fumosa die 150 liep met Hanno Ellerman. De volle zus van Cosun, de merrie Bumosa Elite IBOP 90 PNT. bracht van Hardwell de hengst Mister Sonderbygaard die aangewezen werd voor het verrichtingsonderzoek.Van Biscayo bracht ze de merrie Imosa die opvalllend springt met Jorinde Dolfijn bij de junioren.
filmpje hengstenkeuring: https://kwpn.tv/watch/9975


Voor vragen of bezichtiging kunt u contact opnemen!

Stamboom

Vader Manden I Sonderbygaard
Vader van vader Heatrow
v.v.v. Der Senaat 111
m.v.v. Zuhr
Moeder van vader Umosa
v.m.v. Cavalier
m.m.v. Nirmosa
Moeder Mandy
Vader van moeder Homerun
v.v.m. Vivant
m.v.m. Double Quick
Moeder van moeder Indy
v.m.m. Denzel van 't Meulenhof
m.m.m. Ewandy